top

Μεταμορφώνοντας ένα παλιό διαμέρισμα σε γραφείο γυναικολόγου.

Designers

Elli Efstratiou

Location        Thessaloniki
Category

OFFICE

Στην καρδιά της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη το γραφείο Ιnterior Elli ξεκίνησε ένα ταξίδι για να μετατρέψει ένα παλιό διαμέρισμα σε ένα σύγχρονο γραφείο γυναικολόγου. Με αισθητική και βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη δημιουργήσαμε έναν χώρο που αποπνέει ζεστασιά και γαλήνη. Ας εντρυφήσουμε στις περίπλοκες λεπτομέρειες αυτής της αξιοσημείωτης μεταμόρφωσης.

Ο χώρος Αναμονής:
Ο χώρος αναμονής, ως η πρώτη εικόνα του γραφείου, σχεδιάστηκε για να είναι φιλόξενος και ήρεμος. Το γραφείο InteriorElli επέλεξε μια ήπια  χρωματική παλέτα, με το πράσινο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ένας βελούδινος πράσινος καναπές έγινε το κεντρικό σημείο, προσκαλώντας τους ασθενείς να χαλαρώσουν ενώ περιμένουν. Για την κατασκευή ενός custom reception γραφείου , χρησιμοποιησαμε  πράσινα πλακάκια από τη γνωστή μάρκα “Loukas Bagno”, προσδίδοντας μια πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας στο χώρο.

Δημιουργία του κεντρικού τοίχου:
Για να ενισχυθεί η ατμόσφαιρα, ο κύριος τοίχος πίσω από τον πράσινο καναπέ κατασκευάστηκε ώστε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό τρισδιάστατο εφέ. Τα ξύλινα στοιχεία τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε  να σχηματίσουν μια υφή, προσθέτοντας βάθος και χαρακτήρα στο δωμάτιο. Το παιχνίδι φυσικού ξύλου και πράσινου χρώματος δημιούργησε ένα αρμονικό και οπτικά ευχάριστο σκηνικό.

Επιλογή πλακιδίων:
Κάθε στοιχείο στο γραφείο επιλέχθηκε προσεκτικά για να συμπληρώσει το όραμα του σχεδιασμού. Το γραφείο διακόσμησης-ανακαινίσεων Interior Elli προμηθεύτηκε όλα τα πλακάκια από την “Loukas Bagno”, γνωστή για την ποιότητα και την αισθητική της. Η χρήση πράσινων πλακιδίων για το γραφείο υποδοχής έδεσε όμορφα με το συνολικό σχέδιο, προσδίδοντας συνοχή στο χώρο.

Φωτίζοντας την ατμόσφαιρα:
Ο φωτισμός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας μέσα στο γραφείο του γυναικολόγου. Το γραφείο Interior Elli πραγματοποίησε μελέτη φωτισμού που ενίσχυσε τη λειτουργικότητα του χώρου. Τα spot και τα φώτα οροφής τοποθετήθηκαν στρατηγικά για να παρέχουν άπλετο φωτισμό. Επιπλέον, η ενσωμάτωση γύψινων κορνίζων στον τοίχο σε συνδυασμό με φωτιστικά τοίχου προσθέσαν ένα διακριτικό αλλά γοητευτικό στοιχείο ambience φωτισμού , ανεβάζοντας τη συνολική ατμόσφαιρα σε νέα ύψη.

Αν θέλετε και εσείς να μεταμορφώσετε το ιατρείο σας προσθέτοντας κύρος και αισθητική επικοινωνήστε με το γραφείο μας.  (InteriorElli.com)

el